Aktuelt

Solgte leiligheter for 1,78 milliarder i 2020

I 2020 solgte Oslo S Utvikling (OSU) leiligheter i Bjørvika for 1,78 milliarder kroner. Det er det beste salgsåret siden 2016, og langt over forventningene.

Les mer

Se Bjørvika-utviklingen dag for dag

Nå kan du følge med på hvordan Bjørvika tar form! Daglig legges det ut nye bilder fra webkameraet vårt, og du kan søke i bilder helt tilbake til 2012.

Les mer

Eufemia kåret til månedens prosjekt april 2020

Helt fra skissestadiet ble det satt ambisiøse miljømål for kontorbygget Eufemia i Bjørvika. Da bygget sto ferdig kvalifiserte det for nest høyeste nivået av miljøsertifiseringen BREEAM-NOR.

Les mer

Skal bidra til en mer bærekraftig bransje

Administrerende direktør i Oslo S Utvikling, Synnøve Lyssand Sandberg har blitt valgt inn som nestleder i Grønn Byggallianse. Nå gleder hun seg til å ta fatt på nye utfordringer.

Les mer

Bjørvika har fått sitt eget badetøy

I samarbeid med klesmerket Holzweiler har Oslo S Utvikling designet et helt eget Bjørvika-badetøy, inspirert av Oslofjorden, iskaldt vann, dampende badstuer og en ny urban livsstil ved fjorden.

Les mer

10 år med boligutvikling i Bjørvika

Havnelager og trafikkmaskin er en saga blott, på 10 år er Bjørvika blitt fylt av byliv, boliger, beboere og et bugnende næringsliv.

Les mer

– Vennligst ta på kunsten!

Jeppe Heins kunstbenker har skapt internasjonal oppmerksomhet i både New York og Paris. Nå har Oslo S Utvikling (OSU) kjøpt inn fire av den anerkjente kunstnerens kreative benker til Bjørvika.

Les mer

OSU i pressen

Her deler vi noen av nyhetsartiklene om OSU og Bjørvika.

Les mer

Selger bygulvet i Barcode og Bispevika Nord

Oslo S Utvikling har solgt butikk-, kultur- og serveringslokalene i Barcode og Bispevika Nord.

Les mer

Eufemia ferdigstilt - leietagere flyttet inn

Nå har Microsoft og PWC flyttet inn i kontorbygget Eufemia, som KLP Eiendom kjøpte fra Oslo S Utvikling (OSU) for 1,74 milliarder kroner.

Les mer

Barcode-kjelleren solgt til KLP Eiendom

KLP Eiendom har kjøpt selskapet Barcode Basement AS fra Oslo S Utvikling for 829 MNOK.

Les mer