Aktuelt

Nytt Bjørvikamagasin

Les vårt nyhetsmagasin Bjørvikamagasinet, der du blant annet kan lese om det nye delen av Havnepromenaden som har åpnet!

Les mer

Se Bjørvika-utvikling dag for dag

Nå kan du følge med på hvordan Bjørvika tar form! Daglig legges det ut nye bilder fra webkameraet vårt, og du kan søke i bilder helt tilbake til 2012.

Les mer

Eufemia kåret til månedens prosjekt april 2020

Helt fra skissestadiet ble det satt ambisiøse miljømål for kontorbygget Eufemia i Bjørvika. Da bygget sto ferdig kvalifiserte det for nest høyeste nivået av miljøsertifiseringen BREEAM-NOR.

Les mer

Skal bidra til en mer bærekraftig bransje

Administrerende direktør i Oslo S Utvikling, Synnøve Lyssand Sandberg har blitt valgt inn som nestleder i Grønn Byggallianse. Nå gleder hun seg til å ta fatt på nye utfordringer.

Les mer

Bjørvika har fått sitt eget badetøy

I samarbeid med klesmerket Holzweiler har Oslo S Utvikling designet et helt eget Bjørvika-badetøy, inspirert av Oslofjorden, iskaldt vann, dampende badstuer og en ny urban livsstil ved fjorden.

Les mer

Inviterer til digitale visninger

For å gi alle interesserte trygg tilgang til informasjon om boliger i Bjørvika, tilrettelegger Oslo S Utvikling for private og digitale visninger med våre meglere.

Les mer

10 år med boligutvikling i Bjørvika

Havnelager og trafikkmaskin er en saga blott, på 10 år er Bjørvika blitt fylt av byliv, boliger, beboere og et bugnende næringsliv.

Les mer

– Vennligst ta på kunsten!

Jeppe Heins kunstbenker har skapt internasjonal oppmerksomhet i både New York og Paris. Nå har Oslo S Utvikling (OSU) kjøpt inn fire av den anerkjente kunstnerens kreative benker til Bjørvika.

Les mer

OSU i pressen

Her deler vi noen av nyhetsartiklene om OSU og Bjørvika.

Les mer

Ny administrerende direktør i OSU

Synnøve Lyssand Sandberg (52) er ansatt som ny administrerende direktør i Oslo S Utvikling.

Les mer

Selger bygulvet i Barcode og Bispevika Nord

Oslo S Utvikling har solgt butikk-, kultur- og serveringslokalene i Barcode og Bispevika Nord.

Les mer

Barcode-kjelleren solgt til KLP Eiendom

KLP Eiendom har kjøpt selskapet Barcode Basement AS fra Oslo S Utvikling for 829 MNOK.

Les mer

Eufemia ferdigstilt - leietagere flyttet inn

Nå har Microsoft og PWC flyttet inn i kontorbygget Eufemia, som KLP Eiendom kjøpte fra Oslo S Utvikling (OSU) for 1,74 milliarder kroner.

Les mer

Slik blir Bjørvika i 2020

Les mer

Siste bygg i Barcode solgt til Wahl

Med Wahl Eiendoms kjøp av det østlige endebygget, er ti år med utbygging og salg i Barcode avsluttet for Oslo S Utvikling.

Les mer

– Oslo-utviklere må hente inspirasjon fra hele verden

Nyvalgt styreleder Vibeke Ahlsand i Oslo Metropolitan Area utfordrer byutviklere i Oslo til å hente inspirasjon fra de beste i utlandet.

Les mer