Lukke Søk
Takterrasse Eufemias Hage
URBANT OG GRØNT: Barcode like ved, en grønn oase følger med. Trær og blomster vil prege takterrassen på boligbygget Eufemias Hage.

Byhage og takterrasse frister

Byhagen, den fantastiske takterrassen og utsikten fra Eufemias Hage har fristet mange - resultatet er et utsolgt boligprosjekt, klart til innflytting.

Eiendomsmeglerne i Røisland & Co opplevde enorm interesse for de første leilighetene mellom Barcode og fjorden, som ligger i boligprosjektet Eufemias Hage. Takterrassen vil bli en spesielt attraktiv perle for beboerne, som flytter inn fra juni 2018.

Rolig, grønn oase
Takterrassen får sol hele dagen og fantastisk utsikt. Det blir et perfekt sted for avslapping, måltider og hygge. Landskaps arkitektene har tegnet en rekke forskjellige soner som vil oppleves som private, selv om takterrassen er felles.

Det er det anerkjente arkitektkontoret Arcasa som har tegnet Eufemias Hage. Byhagen i midten blir en rolig oase, der man kan nyte livet blant trær og planter, samtidig som den gir hyggelig utsikt fra balkongene. Alle leilighetene har balkong, bortsett fra toppleilighetene som får store terrasser.

Spennende leilighetsmiks
Leilighetsmiksen består av både to-, tre- og fireromsleiligheter. Noen er gjennomgående og har fasade både mot Dronning Eufemias gate og byhagen.

Vi ønsker hjertelig velkommen til alle nye beboere i Bjørvika!

Mer om Eufemias Hage
www.eufemiashage.no