Inviterer til digitale visninger

For å gi alle interesserte trygg tilgang til informasjon om boliger i Bjørvika, tilrettelegger Oslo S Utvikling for private og digitale visninger med våre meglere.

– Tross ekstraordinære tider, holder vi hjulene i gang, og fortsetter å selge, bygge og overlevere boliger. Vi retter oss selvsagt etter helsemyndighetenes pålegg og retningslinjer for smittevern. Én av mange tilpasninger skjer ved at vi styrker vår tilstedeværelse på digitale flater, forteller administrerende direktør Synnøve Lyssand Sandberg i Oslo S Utvikling (OSU).

Er du vår første boligkjøper via chat?
Som boligutvikler og boligselger gjør OSU i disse dager alt for å følge myndighetens retningslinjer for smittevern.

– Samtidig ønsker vi også å gjøre alt vi kan for at du som er interessert i bolig skal få så god informasjon som mulig. Vår løsning er å legge opp til informative digitale visninger, helt uten risiko for smitte. Vi tilrettelegger gjerne for digitale privatvisninger for deg som boligkjøper, forteller Lyssand Sandberg.

Du kan besøke OSU sitt virtuelle visningsrom, møte meglere på den nyopprettede chatten eller utforske fremtiden i Bjørvika, alt på nettsiden boibjorvika.no.

Livestream 3D-modell
OSU har også en 3D-modell for sine boliger som gir deg en unik mulighet til å se utsikt og solforhold fra akkurat den leiligheten du er interessert i. For å få en god virtuell visning av leiligheten, avtaler du et tidspunkt for visning med megler. Da får du tilsendt en link til livestream, og megler opererer programmet mens dere har kontakt via telefon. Dette er enkelt, trygt og tidsbesparende. Og du som er interessert i å gjøre et boligkjøp i Bjørvika, kan dermed innhente all den informasjonen du normalt kommer til visningssenteret for å få.

Privatvisninger i visningssenteret

Inntil situasjonen endrer seg, kommer Oslo S Utvikling ikke til å gjennomføre fellesvisninger i sitt visningssenter. Meglere fra Røisland & Co er imidlertid tilgjengelige for en-til-en-visninger, og du kan gjøre en forhåndsavtale om å møte megler i visningssenteret i Dronning Eufemias gate 55.

Meglere fra Røisland & Co er tilgjengelige på telefon, chat og videosamtale, og vil også kunne tilrettelegge for private visninger i enkeltleiligheter.