Lukke Søk
Oversiktbilde juni 17 med operaen (5)

1500 NYE BOLIGER: Oslo S Utvikling er nå igang med utbyggingen mellom Barcode og fjorden og skal de neste årene bygge ut 1500 nye boliger i Bjørvika.

Salgssuksess i Bjørvika – nå kommer flere nye boliger

Etter å ha bygget ut Barcode, har OSU startet utbyggingen av 1500 nye leiligheter, 21 000 kvm kontorlokaler og 16 500 kvm handelsarealer i Bjørvika.

Stadig flere oppdager at Bjørvika er i ferd med å bli Oslos nye sentrum, og vil bo i området. Kombinasjonen av sentral beliggenhet og nærhet til sjøen vekker interesse. Bjørvika har også blitt synonymt med spennende arkitektur, kultur og byrom, og verdistigingen som har vært i området til nå, gjør at stadig flere ser på en leilighet her som en god investering.

Boligprosjektet Eufemias Hage er allerede utsolgt og innflyttingsklart fra sommeren 2018, og snart kommer mange flere leiligheter. Her finnes noe for alle, med en god miks mellom to-roms og større boliger, med balkonger og takterrasser. 

 

Eufemias Plass

Eufemias Plass er attraktivt beliggende i den østlige enden av Dronning Eufemias gate, nær både Barcode, Middelalderparken og Sørenga. Her er det mange to- og treromsleiligheter, og noen fantastiske toppleiligheter. 

Dronninglunden

Dronninglunden ligger rett ved den brede, luftige Stasjonsallmenningen, som vil bli spesielt tilrettelagt for uteservering og byliv. Bygget har en unik arkitektonisk stil og nydelig fjordutsikt.

Vannkunsten

Bjørvikas mest spennende boliger kommer i første rekke mot fjorden. Det danske arkitektkontoret Tegnestuen Vandkunsten tegner området, som blir et mini-Venezia ved Oslofjorden. Flere av leilighetene får havet rett utenfor vinduet.

Mot Sørenga

Når den nordlige delen av Bjørvika har fått sin form, fortsetter utbyggingen sørover mot Sørenga. Her blir det mange fine boligkvartaler med ulik profil. Totalt sett vil Bjørvika få et bredt utvalg av boliger, slik at alle kan finne sin favoritt.

Les mer på boibjørvika.no