Lukke Søk
Deg 42 i BArcode Bjøvika
FULLFØRER SALGSREKKEN: Med salget av Dronning Eufemias gate 42 er samtlige bygg i Barcode-rekken nå solgt.

Siste bygg i Barcode solgt til Wahl

Med Wahl Eiendoms kjøp av det østlige endebygget, er ti år med utbygging og salg i Barcode avsluttet for Oslo S Utvikling.

– Vi er stolte og glade over å få eie dette signalbygget. Det er et bygg med unik arkitektur, beliggende i byens mest spennende område. Vi ser frem til å være en del av byutviklingen her, sier styreleder Camilla Wahl i Wahl Eiendom om kjøpet av Dronning Eufemias gate 42.

Internasjonal oppmerksomhet
Dronning Eufemias gate 42 består av åtte etasjer med kontorer og et forretningslokale på gateplan. Kontorarealene er på totalt 4.250 kvadratmeter som kan leies ut samlet eller etasjevis. I 10. og 11. etasje ligger en felles personalrestaurant med takterrasse og panoramautsikt over Oslofjorden. Bygget har allerede fått mye oppmerksomhet på grunn av sin spennende arkitektur, og er blant annet utvalgt som en del av den nordiske paviljongen på arkitekturbiennalen i Venezia senere i vår.

– Landets mest attraktive område
Oslo S Utvikling setter med salget punktum for ti år med utbygging av Barcode og bygger nå videre i andre deler av Bjørvika. Bygget var ved salg ferdig, men ennå ikke utleid.

– Vi hadde ikke planlagt å selge før det var utleid, men interessen har vært stor og vi fikk en såpass god pris at vi takket ja nå. For oss er dette en bekreftelse på at vi er i ferd med å realisere vår visjon om å gjøre Bjørvika til landets mest attraktive område, sier administrerende direktør Rolf Thorsen i Oslo S Utvikling.