Næringsdirektør Vibeke Ahlsand i OSU.

Søker leder av Bjørvikaforeningen

I 2018 ble Bjørvikaforeningen stiftet av de store aktørene i næringslivet og kulturinstitusjonene i Bjørvika. Nå starter jakten på en ny leder av foreningen.

– Vi er ute etter en som vil ha ansvar for å skape byliv og aktivitet i Bjørvika sammen med oss, sier Vibeke Ahlsand, næringsdirektør i Oslo S Utvikling (OSU) og styremedlem i foreningen.

Foreningen har til nå har vært ledet av Anne Beate Hovind i Bjørvika Utvikling, som nå overlater stafettpinnen til en som skal lede en forening med store ambisjoner for å skape aktivitet, liv og synergier mellom kommersielle og ikke-kommersielle aktører.

– Som leder av Bjørvikaforeningen får man være med å utvikle nabolaget og bylivet i Bjørvika og bidra til å gjennomføre foreningens strategi og visjon om å være en spydspiss i moderne og raust byliv, sier Ahlsand.

Lederen av foreningen skal jobbe tett sammen med styret, som i dag ledes av Caroline Krefting i Carucel Eiendom. De andre styremedlemmene er Munchmuseet, HAV Eiendom, Deichman, OSU og Braathen Eiendom.

Jobben innebærer blant annet å representere Bjørvikaforeningen på vegne av medlemmene, iverksette strategier og aktivitetsplaner, markedsføring av aktiviteter og initiativer samt arbeide med medlemsrekruttering.

– Vi er ute etter en sterk nettverks- og relasjonbygger, med stor gjennomføringsevne og interesse og forståelse for byutvikling, sier Ahlsand.

Les hele stillingsannonsen her:
https://www.finn.no/job/management/ad.html?finnkode=160667959