Lukke Søk
bildekommer

PRIVAT OASE I BYEN: De 12 arkitekttegnede Byhusene i Barcode ligger mellom fjorden og Oslos pulserende bykjerne og har private uteplasser.

Egen hage og barnehage i Barcode

Ønsker du både hage og nærhet til alt byen har å by på? Byhusene i Barcode gir deg følelsen av å bo i en urban oase.

I kontrasten mellom fjordens stillhet og Oslos energiske bykjerne, har Oslo S Utvikling sammen med Lund Hagem Arkitekter tegnet 12 byhus. Disse går over tre etasjer og har alle private uteplasser, forteller arkitekt Per Suul i Lund Hagem Arkitekter.
– Utearealene til byhusene kaster nytt lys over den sosiale boformen. Her kan du bo midt i byen og samtidig dyrke i hagen eller sole deg på ditt eget tak, sier Suul.

Balkonger, takterrasser og hager
Byhusene har et herlig internasjonalt preg med blant annet gårdsrom på gateplan, forteller megler og daglig leder Andreas øvshus i Røisland & Co.
– Boligene varierer i størrelse, de har én eller to balkonger, privat takterrasse eller en omfangsrik hage på opptil 100 kvadratmeter. Arkitekten har lagt stor vekt på å skape følelsen av å bo i en urban oase, og dette gjenspeiles av mange og generøse uteplasser, sier Øvsthus.

Hage rett ved barnehage
Øvsthus beskriver Byhusene som moderne og funksjonell boliger med eleganse og lekre detaljer. Planløsning og størrelse varierer fra 85 til 132 kvadratmeter, hvor du kan få to eller tre soverom. Fra det største soverommet får du direkte utgang til terrasse eller balkong.

For familier med barn i tidsklemma, legges det til rett for en svært praktisk hverdag ved at det bygges både barnehage og lekeplass rett ved. Legger du til muligheten for en romslig hage, skulle det være tilrettelagt for det meste for både store og små. Byhusene som har private hager vil stå ferdig ved årsskiftet 2016/17.

Eget hobbyrom
I tillegg til bod i kjelleren, finnes det et flerbruksrom på opptil 12 kvadratmeter i boligene. Her får du plass til sykler, vogner, snowboard, smørebod og andre ting som krever plass.
– Kanskje du velger å bruke det som en TV-stue, eller som et hobbyrom for akvarellmaling, yoga eller mikrobryggeri? Bare fantasien setter grenser!, understreker Øvshus.

Les mer om Byhusene
www.byhusene.no