Lukke Søk
dronninglunden-byhage

Nye leiligheter i Dronninglunden

Nå kan du kjøpe leilighet i Dronninglunden, et enestående stykke arkitektur sentralt i Oslos nye kulturelle sentrum. Her finner du leiligheter av høy kvalitet, med Bjørvikas opplevelses- og kulturtilbud i området rundt.

Det var i Bjørvika det hele startet. Her ble Oslo etablert for 1000 år siden, og i dag bygges det nærmest på hellig grunn. Bjørvika slik vi kjenner det nå, er i ferd med å ta form som Norges mest attraktive nærings- og boligområde. Det hele startet med Barcode, Oslos nye skyline.

Dronninglunden er Oslo S Utvikling sitt nyeste boligprosjekt. Dette er leiligheter for den kvalitetsbevisste som setter pris på kunst, kultur og sentral beliggenhet. Prosjektet har 138 leiligheter med inngangspartier fra en frodig byhage, og en felles takterrasse i 9. etasje med en uslåelig utsikt over Oslofjorden.

Leilighetene
I Dronninglunden kan du velge mellom 2- til 5-roms leiligheter fra 40 til 174 kvm. Leilighetene har gode lysforhold, funksjonelle rom og er bygd med kvalitetsmaterialer. Fasaden i lys stein og oljet eik skaper en eksklusiv og nordisk atmosfære. Alle leilighetene har tilgang til privat balkong eller terrasse. Toppetasjene blir spesielt store og luftige, med utsikt og balkong på flere sider, som gir gjennomgående naturlig belysning.

Byhage og takterrasse
Selve bygget er formet som en hestesko og omfavner en blomstrende byhage som gir en hyggelig velkomst. Også takterrassen i 9. etasje blir et frodig område. Her finner du private soner, hvor du enkelt kan trekke deg tilbake for å lese en god bok, arrangere selskaper eller bare nyte utsikten.

«Vi ønsket å bruke naturlige materialer som gir bygget en varm karakter og en varig verdi . Derfor tok vi utgangspunkt i en lys stein og solid tremateriale. Dette fremhever Dronninglunden som et verdig hjørnebygg i Bjørvika.»  sier Sverre Lund i LOF Arkitekter.

Les mer om Dronninglunden
www.dronninglunden.no