Lukke Søk
dronninglunden-byhage

Dronninglunden

Dronninglunden ligger midt i Oslos nye kulturelle sentrum. Her finner du leiligheter av høy kvalitet, bygd i naturlige stein- og tre-materialer som gir bygget en varm karakter og en varig verdi. Dette fremhever Dronninglunden som et synlig og verdig hjørnebygg i Bjørvika.

Dronninglunden byr på 138 stk moderne leiligheter, for deg som setter pris på Bjørvikas rike opplevelses- og kulturtilbud, samt den sentrale beliggenheten ved den brede Stasjonsallmenningen. 

Leilighetene
I Dronninglunden kan du velge mellom 2- til 5-roms leiligheter fra 40 til 174 kvm. Leilighetene har gode lysforhold, funksjonelle rom og er bygd med kvalitetsmaterialer. Fasaden i lys stein og oljet eik skaper en eksklusiv og nordisk atmosfære. Alle leilighetene har tilgang til privat balkong eller terrasse. Toppetasjene blir spesielt store og luftige, med utsikt og balkong på flere sider, som gir gjennomgående naturlig belysning.

Byhage og takterrasse
Bygget er formet som en hestesko og omfavner en blomstrende byhage. Fra byhagen finner man inngangspartiene til boligene. Beboerne vil få tilgang til en frodig takterrasse i 9. etasje med utsikt over Oslofjorden. Her finner du private soner, hvor du enkelt kan trekke deg tilbake for å lese en god bok, arrangere selskaper eller bare nyte utsikten.

Dronninglunden   Felles takterrasse_Sluttplakat
Les mer om Dronninglunden
www.dronninglunden.no