Lukke Søk
Illustrasjon mot vest
URBANT OG GRØNT: Barcode like ved, en grønn oase følger med. Trær og blomster vil prege takterrassen på boligbygget Eufemias Hage.

– Byhage og takterrasse frister

– Byhagen og den fantastiske takterrassen er nok det som gjør at Eufemias Hage frister mange. Tenk å sitte i solnedgangen og se utover fjorden og Barcode!

Eiendomsmegler Øystein Embretsen i Røisland & Co opplever enorm interesse for de første leilighetene mellom Barcode og fjorden. Fra en av balkongene i Barcode forklarer han sammen med kollega Andreas Øvsthus hvordan takterrassen i Eufemias Hage vil bli en perle for beboerne.

Rolig, grønn oase
– Takterrassen får sol hele dagen og fantastisk utsikt. Det blir et perfekt sted for avslapping, måltider og hygge. Landskapsarkitektene har tegnet en rekke forskjellige soner som vil oppleves som private, selv om takterrassen er felles. Jeg tror den blir veldig populær, spår Øvsthus.

Det er det anerkjente arkitektkontoret Arcasa som har tegnet Eufemias Hage. Byhagen i midten blir en rolig oase, der man kan nyte livet blant trær og planter, samtidig som den gir hyggelig utsikt fra balkongene. Alle leilighetene har balkong, bortsett fra toppleilighetene, som får store terrasser.

Spennende leilighetsmiks
– Det er en veldig spennende leilighetsmiks i dette kvartalet, sier Øystein Embretsen.

Han forklarer at det er både to-, tre- og fireromsleiligheter i mange prisklasser. Noen leiligheter er gjennomgående og har fasade både mot Dronning Eufemias gate og byhagen.

– Jeg tror alle kan finne en favoritt­ leilighet her, konkluderer han.

Les mer om Eufemias Hage
www.eufemiashage.no
Eufemias Hages satsing på grønne profil og norsk design har fått oppmerksomhet i mediene.