Lukke Søk
Eufemias-Plass-Syd---takterrasse-(1)

Bo der byen møter fjorden. Krysningspunktet mellom vakker natur og slående arkitektur.

Velkommen til Eufemias Plass Syd. Moderne arkitektur med fjordutsikt på den ene siden og yrende byliv på den andre.

På Eufemias Plass, midt i Bjørvika, omringet av slående arkitektur, kulturelle hjørnesteiner og vakker natur, kommer Eufemias Plass Syd — en unik bomulighet, helt inntil bryggekanten. Med gjennomgående leiligheter, balkonger over Bispekilen og med utsikt ut over fjorden, tilbyr Eufemias Plass Syd et eksklusivt storbyliv i harmoni med det beste av to verdener.

Leilighetstypene
Her kan du velge mellom 2, til 4/5-roms leiligheter og alle ligger henvendt ut mot fjorden. Byggets 4/5-romsleiligheter går alle over to plan, og i likhet med 3-romsleilighetene er disse gjennomgående. Leilighetene spenner fra 43 til 141 kvadratmeter med priser fra 5,1 til 14,5 millioner kroner.

Bjørvikas mest attraktive beliggenhet
Med Bispekilen langs sørsiden og kvartalets livlige møteplass på nordsiden, troner Eufemias Plass Syd nabolagets krysningspunkt mellom fjord og byliv. De fleste leilighetene har privat balkong over Bispekilen med utsikt over fjorden, Munchmuseet og Operaen. Byggets første etasje vil huse restauranter, kafeer og serveringssteder. Her kan man nyte god mat og drikke på bryggekanten i umiddelbar nærhet til kollektivtrafikk, butikker, kunst og kultur.

Oslos flotteste panorama
I Eufemias Plass Syd har alle beboerne tilgang til byggets takterasse — et romslig og grønt fristed med en panoramautsikt helt utenom det vanlige.

–Eksklusivitet har vært nøkkelordet i tegneprosessen, forteller landskapsarkitekt Ashley Conn, –Det har vi fortolket ved å fokusere på funksjon, bekvemmelighet, stil og miljø.

Med frodig beplantning, inndelte loungeområder, solsenger og treningsareal, er takterrassen perfekt for både avslapping og sosialt samvær — uansett vær eller tid på døgnet.