Lukke Søk
Eufemias-Plass-Syd---takterrasse-(1)

Eufemias Plass Syd - der by møter fjord.

Eufemias Plass Syd er et moderne bygg med flotte leiligheter. Hele bygget ligger langs bryggekanten, som gir mange av de gjennomgående leilighetene en fantastisk fjordutsikt på den ene siden, og et yrende byliv med utsikt til slående arkitektur på den andre.

Eufemias Plass Syd byr på en unik bomulighet på bryggekanten i Bjørvika. Her får du gjennomgående leiligheter som alle ligger vendt mot fjorden med balkonger over Bispekilen og fjordutsikt.

Leilighetstypene
Velg blant 2- til 4/5-roms leiligheter, 43 - 141 kvm. Byggets største leiligheter går over to etasjer, og i likhet med 3-romsleilighetene er disse gjennomgående. Priser: fra 5,1 til 14,5 millioner kr.

Takterrassen
Beboerne får tilgang til byggets takterasse — et romslig og grønt fristed med en panoramautsikt. Landskapsarkitektene har fokusert på funksjon, komfort, stil og miljø. Med frodig beplantning, inndelte loungeområder, solsenger og treningsareal, er takterrassen perfekt for både avslapping og sosialt samvær — uansett tid på døgnet.

Attraktiv beliggenhet
Med Bispekilen i sør og kvartalets livlige møteplass i nord, troner Eufemias Plass Syd nabolagets krysningspunkt mellom fjord og byliv. Byggets første etasje vil huse serveringssteder og butikker. Her kan man nyte god mat og drikke på bryggekanten i umiddelbar nærhet til kollektivtrafikk, slående arkitektur i form av Barcode, kulturinstitisjoner som Munchmuseet og Operaen, og vakker natur.

Les mer om Eufemias Plass Syd
Eufemias Plass Syd