Lukke Søk
Eufemias Plass takterrasse

Nye leiligheter mellom Barcode og fjorden

På Eufemias Plass kan du bo sentralt i Bjørvika mellom Barcode og fjorden, med yrende byliv under deg og byens mest spektakulære treningsarena over deg.

Eufemias Plass blir den nye møteplassen i Bjørvika, attraktivt beliggende i den østlige enden av Dronning Eufemias gate, nær både Barcode, Middelalderparken, Sørenga sjøbad og Operaen. Her finner du 114 nye leiligheter over åtte etasjer. Leilighetene er fra 40 til 134 kvadratmeter med priser fra 3,7 til 14,5 millioner kroner.

 

Leilighetstypene
De fleste leilighetene i Eufemias Plass er 2- og 3-roms. De større 4-romsleilighetene ligger alle i 9. etasje. Disse lyse og luftige toppleilighetene får store terrasser og gjennomgående løsninger. 

Livlig møteplass
Beboerne får inngang fra Eufemias Plass - en intim plass med yrende liv, med kontorbygget Eufemia på den ene siden og boliger på de andre. Eufemia vil huse flere kunnskapsbedrifter, blant annet PwC og Microsoft. I første etasje blir det butikker og servering. Nærheten til byen, fjorden og kollektivtrafikk, vil gi en følelse av førsteklasses byliv. 

Spektakulær takterrasse med treningsarena
Leilighetene deler en spektakulær, felles takterrasse. Den er skapt for urbane mennesker som lever et aktivt liv, forteller landskapsarkitekt Ashley Conn som har tegnet takterrassen.

– Deler av taket får gummibelegg som på en idrettsbane i en frisk blåfarge. Taket er 70 meter langt, så man kan løpe 60- meteren, eller ta gode runder. Det bygges treningsapparater for styrketrening, slik at man kan trene med byens beste utsikt.

Det blir også soner der man kan slappe av med venner. Den unike takterrassen får områder med gressplen hvor man kan slappe av i solstoler, og flere soner med bord og stoler der man kan spise, drikke og nyte den fantastiske panoramautsikten over byen og fjorden.

 

Les mer om Eufemias Plass
www.eufemiasplass.no