Lukke Søk
vannbolig-b10

BJØRVIKAS BESTE BELIGGENHET?: I løpet av de kommende årene vil de ni leilighetshusene i Vannkunsten reise seg ved fjordkanten.

Bo med fjorden som nærmeste nabo

– Med leilighet i Vannkunsten trenger du ikke dra på hytta for å nyte livet på bryggekanten, sier boligdirektør Jørgen Blix i Oslo S Utvikling.

 Oslo S Utvikling bygger nå unike leiligheter med nordiske kvalitetsmaterialer på Bjørvikas råeste beliggenhet.

– Akkurat denne tomten og disse leilighetene er det mange som har ventet på at skal bygges ut i mange år. Derfor har vi valgt å gjøre det lille ekstra, slik at disse leilighetene oppleves som noe utenom det vanlige, forteller boligdirektør Jørgen Blix.

De ni skiferkledde husene som utgjør Vannkunsten, ligger bokstavelig talt på Oslofjorden. Med kanaler som slipper inn både sjøvann og kajakkpadlere mellom husene, trekkes tankene mot sydligere strøk når et nett av broer danner et lite boligparadis på vannet.

Havnepromenaden - 0.1O_02_UTSIKT FRA BALKON_rev_3_lilleTuntre - 04

Fjordbyens beste beliggenhet?

Vannkunsten er nok et resultat av at Oslos fjordlinje de siste 15 årene har gjennomgått en totalforvandling fra utilgjengelig havnelager til boligparadis og rekreasjonsområde. Når Vannkunsten reiser seg i hjertet av Bjørvika, blir Fjordbyen enda en attraksjon rikere. Bolighusene er delvis bygget ut i selve Oslofjorden, og de blir dermed omkranset av både sjø, Barcode, Den norske Operaen og Munchmuseet.

– Vi tilbyr en unik mulighet til å skaffe seg en kvalitetsbolig midt i Oslo med tilgang til fjorden. Forhåndsinteressen viser oss at markedet ser ut til å sette pris på en slik mulighet, sier Blix.

skyline-05

Fra 5 til 25 millioner kroner

Husene i Vannkunsten har har en spennende leilighetsmiks. De minste toromsleilighetene er på 40 kvm, mens de største fireromsleilighetene er på opp mot 150 kvm. Fra mange av leilighetene kan du kikke ut mot fjorden, og i enkelte kan du se opp mot inntil syv meter takhøyde. Det danske arkitektkontoret Vandkunsten har fått boltre seg i nordiske kvalitetsmaterialer, og byggene er kledd med både skifer fra Oppland og flere detaljer i eik.

Leilighetene er utformet på mange ulike og spennende måter. Noen går over to plan, mens andre har privat utgang til vannet med egen kajakkplass på trappen.

– Alle leilighetene får balkong eller terrasse, gode lysforhold, funksjonelle romløsninger og har utsikt allerede i det du kommer inn døren. Toppleilighetene blir spesielt store og luftige, med utsikt og terrasser på flere sider, forteller Blix.

 

Se alle tilgjengelige leiligheter i Vannkunsten her.

Jørgen Blix boligdirektør

De ni leilighetshusene i Vannkunsten vil reise seg ved fjordkanten i området rett bak Oslo S Utviklings boligdirektør Jørgen Blix.