Bjørvika - Oslos nye hotspot

Med nye etableringer og et økende antall virksomheter, byr Bjørvika på et stadig større tilbud og flere spennende opplevelser.

– Vårt mål er å utvikle Norges mest attraktive nærings- og boligområde. I den forbindelse er det viktig for oss i Oslo S Utvikling å skape et levende nabolag. Her skal det være liv og røre og mangfold. Det er en god miks av serverings-, service- og handelstilbud allerede, drevet av engasjerte leietakere som bryr seg om området, sier bygulvsdirektør Maria Rognerud.

I Bjørvika finner du nå en mengde butikker, hyggelige kafeer, smakfulle restauranter, kunstgallerier, treningssenter og ulike service- og velværekonsepter, og nye virksomheter er under stadig etablering.

Ønsker du også å bli en del av Bjørvika?

Mellom Sørenga, Middelalderparken, Barcode og fjorden, ligger Bispevika Syd. Her utvikler OSU flere spennende boligprosjekter, som Clemenskvartalet og Vannkunsten Syd, med retail- og serveringslokaler på gateplan. Vi søker både etablerte og nyskapende konsepter som kan bidra til et spennende og pulserende byliv.

For interesse, kontakt Maria Rognerud.

Du kan også kontakte utleieteamet i Akershus Eiendom, ved utleiemegler Remi N. Olsen.