Lukke Søk
servitør holder opp talerken med mat, gjester i bakgrunnen

NORSK I VERDENSKLASSE: Vaaghals kjøkkensjef Christer Rødseth er én av de mange du møter i Barcode som byr på service og opplevelser utenom det vanlige.

Barcode byr på det meste

Handels-, tjeneste- og serveringstilbudet i Barcode dekker de fleste behov. I tillegg finner du flere spennende kunst- og kulturaktører i Barcode.

Kommer du fra sentrum, er det første serveringsstedet som møter deg i Barcode intet mindre enn en av kandidatene i Aftenpostens kåring av Oslos beste restauranter. Vaaghals setter med solrik uteservering og kjøkken basert på norske sesongvarer, standarden for kvaliteten på handels- og serveringstilbudene som venter deg i hele Barcode.


En levende bydel
Oslo S Utvikling ønsker å gjøre Bjørvika til en levende og spennende bydel. Som utleier av næringslokalene i første etasje i Barcode-byggene og etterhvert også andre bygninger i Bjørvika, vil OSU samarbeide med leietakere som kan bidra til å skape Norges mest attraktive nærings- og boligområde.


Rikholdig meny
Enten du velger å sitte ute i solen eller inne i hyggelig lokaler, kan du spise kvalitetsmat laget fra bunnen av hos Stock, italiensk pizza hos Il Vero eller burgere og annen gastropubmat hos Vesper Bar. Skulle det friste mer med asiatisk, byr både Bambus Sushi og Nodee på store smaksopplevelser. Nodee Sky setter også uovertruffen uteservering og utsikt på menyen, i  Nodee Sky i 13. etasje. Kvalitetskaffe, juice og enklere lunsjer finner du på hver sin ende av Barcodepassasjen, hos Espresso House og Joe & The Juice.


Kvalitet fra topp til tå
Om det er indre eller ytre velvære du er på jakt etter, finner du også et bredt utvalg av forretninger og tjenester. Med Faust i Barcodepassasjen introduseres et helt nytt konsept i Norge. Her tilbys fantastiske håndsydde sko fra italienske og britiske kvalitetsmerker. Vegg i vegg kan du få orden på sveisen hos Lean Studio eller du kan velge kjeden På Håret mellom treningskjeden Elixia og velværeklinikken Best of You. Mens reiselivsoperatøren Ving har sin eneste fysiske butikk i Norge i Barcode, byr Amorosa på byens lengste roser. Kiwis superblide betjening leverer sunne og gode dagligvarer.