Lukke Søk
maria-og-ane-to-kvinner-smiler-skinnjakke-blond-sorte-klær

AKTIVT BYLIV: OSU er stolte av at aktiviteter og tilbud stadig øker på gateplan i Barcode.

– Stolt av variasjonen og utvalget

Med nye etableringer og et økende antall virksomheter, byr Barcode på et stadig større tilbud og flere spennende opplevelser.

– Vårt mål er å utvikle Norges mest attraktive nærings- og boligområde. I den forbindelse er det viktig for oss i Oslo S Utvikling å skape en levende bydel. Her i Barcode skal det være liv og røre og mangfold. Vi er veldig stolte av alle våre leietakere og den miksen av service- og handelstilbud vi har fått til, sier bygulvsdirektør Maria Rognerud.

I tillegg til dagligvare, spesialforretninger og restauranter, dukker det stadig opp nye virksomheter som blant annet sykkelverksted, kunstgallerier og velværekonsept.

– Engasjerte leietakere
Som Oslo S Utviklings bindeledd til leietagere i Barcode, har Maria Rognerud og hennes kollega, bygulvsleder Ane Berbu Kleppe, et ønske om at enda flere av Oslos beboere skal bli kjent med Barcode på nært hold.

– Vi skal jobbe mye med å skape aktiviteter og trekke folk til Barcode. Og det er utrolig kult å samarbeide om dette med våre engasjerte leietakere som bryr seg om området og er de beste ambassadørene for Barcode, forteller Ane Berbu Kleppe.