Bygget er ikke mer enn ti meter på sitt bredeste, og fem meter på sitt smaleste.

Adresse: Dronning Eufemias gate 42

Ferdigstilt: 2016

Arkitekt: A-lab

Størrelse: 11 etasjer høyt. Kontorarealer på ca. 4 250 kvm og felles personalrestaurant med takterrasse i byggets to øverste etasjer.

Eier: Wahl Eiendom

Det siste bygget i Barcode er også det minste, med et gulvareal på bare 5000 kvm. Bygningen fyller en kileformet tomt – noe som forsterker det uregelmessige og varierende aspektet ved Barcode bebyggelsen. Det er denne kileformen som har gitt bygget sitt kallenavn (The Wedge). Selve bygget er ikke mer enn ti meter på sitt bredeste, og fem meter på sitt smaleste.

Kledd i rød murstein og New York-inspirerte eksterne nødutganger, samt møterom som popper ut av fasaden, føyer The Wedge seg inn i rekken av originaliteter i Barcode. Det skiller seg også ut ved å være et bygg rettet mot mindre bedrifter enn for eksempel byggene hvor PwC, Deloitte og DNB har sine kontorer i Barcode.

Bygningen har restaurant og lounge i tiende etasje, samt en felles takterrasse med panoramautsikt over byen og fjorden. Kjelleren har parkering for både elbiler og sykler for å oppfordre til miljøbevisst transport. The Wedge er et prakteksempel på bærekraftig, energibesparende arkitektur.