Bakeri, pizza og restaurant i ett
Rett ved siden av Meny-butikken kommer et helt nytt spisested-konsept. Stedet skal være åpent fra syv om morgenen til ett på natten. Det skal starte som et bakeri med bakeriutsalg og frokostservering, tilby lunsjretter og pizza utover dagen, før det blir til en restaurant på kvelden, med full middagsmeny, inkludert en bar.
Bak prosjektet står Øyvind Lofthus, Emmanuel Rang og Eirik Sevaldsen, som tidligere har startet Åpent bakeri, pizzakjeden Lofthus samvirkelag og Talormade, som selger hjemmelagde doughnuts.
– Her skal vi bake alt selv, på stedet. Alt fra brød til pizzadeig. Det blir kortreist og ferskt, og ganske uvanlig. I tillegg blir det et komplett restaurantkjøkken, hvor vi skal ha et brasseri med full middagsmeny. Foreløpig har vi kalt stedet «Åpent hus», forteller bakeri- og restaurant-gründerne.
Totalt kommer 200 sitteplasser, og lokalene skal deles opp på en måte som gjør det enkelt å tilpasse det gjennom dagen.
– Vi tror dette er måten å utnytte et lokale på best mulig måte på, så vi gleder oss virkelig til å presentere dette for alle gjestene våre, sier de.