Omradebilder 23 23
Bygulv mennesker 12
Bygulv mennesker 11

Lukten av sjø — smaken av storby

I Bjørvika kan du spise mat fra alle verdens kanter, handle fra nyskapende konseptbutikker, oppleve moderne kunst eller bare nyte sjøutsikten fra havnepromenaden med en kaffekopp i hånda. Tilbudet er stort, og mulighetene er mange.

Det er på bygulvet nabolagets identitet skapes, og det er her de fleste opplever atmosfæren og gjør seg opp en mening om området. Da er det gledelig å se at Bjørvikas attraktivitet stadig øker i takt med at området ferdigstilles, både målt i omsetningsutvikling og via vår årlige merkevareundersøkelse om Bjørvika!

Bildegalleri - slik blir bygulvet i Bispevika:

Vannkunsten Syd FBK lokaler
Vannkunsten Syd FBK lokaler
Vannkunsten Syd FBK lokaler
Vannkunsten Syd FBK lokaler
Vannkunsten Syd FBK lokaler
– Vårt mål er å utvikle et levende og attraktivt nabolag. Her skal det være liv og røre og mangfold! Det er en god miks av tilbud allerede, drevet av engasjerte leietakere som bryr seg om området.
Maria Rognerud, Bygulvsdirektør i OSU

Bli med på omvisning i Bjørvika!

Icon
I Bjørvika finnes det nå over 40 varierte restauranter, kafeer og barer.

Et pulserende og tilgjengelig nabolag i vekst

For at Bjørvika skal bli et attraktivt område for både besøkende og beboere, har vi planlagt utformingen av førsteetasjene nøye, både med tanke på hvert enkelt lokale og helheten.

Her skal det være enkelt og intuitivt å ferdes året rundt, og beboerne skal ha tilgang på alt de trenger i hverdagslivet, med både treningssenter, dagligvarebutikker, apotek, sykkelverksted og ulike tjeneste- og velværekonsepter.

Langs Havnepromenaden har vi utviklet en stor andel varierte serveringslokaler, for å tilgjengeliggjøre fjorden for hele Oslos befolkning. I de intime smågatene mellom byggene i Bispevika har vi utviklet litt mindre lokaler som egner seg for konseptbutikker, kunstgallerier og service- og velværetilbud.

Vannkunsten Syd 75
Vannkunsten Syd FBK lokaler 3
Vannkunsten Syd oversiktsbilde High Res 8
Mariakvartalet Karnappfasade 1

Ledige lokaler

Nå har vi flotte og varierte lokaler for utleie i Mariakvartalet, Vannkunsten Syd og B9!

I Bispevika Syd utvikler vi tre prosjekter som skal stå ferdige i perioden 2025-2027. All bebyggelse er regulert med utadrettet virksomhet på gateplan, innen forretning, bevertning og kultur. I øvrige etasjer blir det boliger.

Mariakvartalet

I 1. etasje mot Kong Haakon femtes gate har vi blant annet et luftig, innholdsrikt og spennende kulturlokale over flere plan, med mange mulige bruksområder. God takhøyde og mange inndelingsmuligheter gjør at disse lokalene egner seg spesielt godt til kultur, som stand-up, konserter, foredrag, show. Her er det også sosiale soner hvor man kan ha serveringstilbud. Lokalene snor seg rundt kvartalets sydøstre hjørne, med utsikt mot Middelalderparken, Ekebergåsen og til det frodige og luftige friområdet Kongsbakken.

Vannkunsten Syd

Prosjektet består av fem hus, utført i samme høye kvalitet som de 9 ferdigstilte Vannkunsten-husene lenger nord i Bjørvika. Her kommer ett serveringslokale i hvert hus, med solrike uteserveringer som ligger henvendt mot Havnepromenaden og fjorden.

B9

Prosjekt B9 tegnes av Reiulf Ramstad arkitekter, og blir totalt 7 bygg beliggende i første rekke mot fjorden. Her kommer eksklusive lokaler tilpasset ulike serverings-, handels- og tjenestetilbud.

Ledig serveringslokale i Clemenskvartalet

Her kan du laste ned plantegninger for det siste ledige lokalet i ferdigstilte Clemenskvartalet.

Dette er et flott serveringslokale tilknyttet en solrik uteservering som ligger henvendt mot handlegaten Rostockgata.

A72 Leietaker 1 01
A72 Leietaker 1 01 med areal uteservering
A80 Oversiktsplan leietakere plan U1
Vis dokumentene
Skjul dokumentene
Omradebilder 23 22

Oppdag Oslobukta

I 2019 solgte OSU næringslokalene i Barcode og Bispevika Nord til Madison International Realty og Carucel Eiendom. I dag videreutvikles og drives disse lokalene under det kommersielle navnet Oslobukta.

OSU eier og forvalter fremdeles lokalene i Clemenskvartalet, som du kan lese mer om her.

Motta de siste nyhetene om utviklingen av Bjørvika!

Meld deg på vårt nyhetsbrev:

Ja takk, send meg informasjon om Bjørvikas utvikling (ca. en mail i måneden). Jeg godtar e-post fra OSU og vilkårene i personvernerklæringen.

Vi behandler forespørselen din

Takk for din interesse!

Du er nå lagt til i vår e-postbase.

Registreringen er ikke fullført. Prøv igjen.