Lukten av sjø — smaken av storby

I Bjørvika kan du spise mat fra alle verdens kanter, handle fra nyskapende konseptbutikker, oppleve moderne kunst eller bare nyte sjøutsikten fra havnepromenaden med en kaffekopp i hånda. Tilbudet er stort, og mulighetene er mange.

Det er på bygulvet nabolagets identitet skapes, og det er her de fleste opplever atmosfæren og gjør seg opp en mening om området. Da er det gledelig å se at Bjørvikas attraktivitet stadig øker i takt med at området ferdigstilles, både målt i omsetningsutvikling og via vår årlige merkevareundersøkelse om Bjørvika!

Slik blir bygulvet i Bispevika Syd i Bjørvika:

– Vårt mål er å utvikle et levende og attraktivt nabolag. Her skal det være liv og røre og mangfold! Det er en god miks av tilbud allerede, drevet av engasjerte leietakere som bryr seg om området.
Maria Rognerud, Bygulvsdirektør i OSU

Bli med på omvisning i Bjørvika!

Icon
I Bjørvika finnes det nå over 40 varierte restauranter og kafeer.

Et pulserende og tilgjengelig nabolag i vekst

For at Bjørvika skal bli et attraktivt område for både besøkende og beboere, har vi planlagt utformingen av førsteetasjene nøye, både med tanke på hvert enkelt lokale og helheten.

Her skal det være enkelt og intuitivt å ferdes året rundt, og beboerne skal ha tilgang på alt de trenger i hverdagslivet.

Langs Havnepromenaden har vi utviklet en stor andel varierte serveringslokaler, for å tilgjengeliggjøre fjorden for hele Oslos befolkning.

I de intime smågatene mellom byggene i Bispevika Nord har vi utviklet litt mindre lokaler som egner seg for konseptbutikker, kunstgallerier og service- og velværetilbud.

Icon

Næringslokaler til leie og under utvikling

OSU har hatt stor suksess med å utvikle og bygge næringslokaler nord i Bjørvika, som i 2019 ble solgt til Madison International Realty og Carucel Eiendom. Sistnevnte står for den kommersielle forvaltningen, under navnet Oslobukta.

Vi utvikler nå nye og spennende eiendomsprosjekter i Bispevika Syd, beliggende mellom Sørenga, Middelalderparken og fjorden.

I både Vannkunsten Syd, Clemenskvartalet, Mariakvartalet og i våre øvrige prosjekter vil det komme næringslokaler i byggenes første etasjer, og vi jobber nå med utleie av disse. Vi søker både etablerte og nyskapende konsepter som kan bidra til et enda rikere byliv.

Motta de siste nyhetene om utviklingen av Bjørvika!

Meld deg på vårt nyhetsbrev:

Ja takk, send meg informasjon om Bjørvikas utvikling (ca. en mail i måneden). Jeg godtar e-post fra OSU og vilkårene i personvernerklæringen.

Vi behandler forespørselen din

Takk for din interesse!

Du er nå lagt til i vår e-postbase.

Registreringen er ikke fullført. Prøv igjen.