Anita 3

Snart kommer det populære trenings- og behandlingskonseptet til Bjørvika

15. august inntar trenings- og behandlingskonseptet The Riot Private Club sine helt nye lokaler i Clemenskvartalet i Bjørvika. The Riot har allerede blitt et svært populært tilbud på Skøyen i Oslo, med spesielt fokus på personlig og privat trening, behandling og oppfølging i eksklusive og tiltalende omgivelser.

– Vi gleder oss virkelig til å åpne The Riot Private Club i Bjørvika. Her blir det treningsstudio med god plass og lite kø, personlig oppfølging på trening og en rekke behandlingstilbud inkludert i månedsprisen for de som ønsker det. Dette blir også et sted for å finne hvilepulsen, sier Anita Tonne, daglig leder og en av grunnleggerne til The Riot, som åpnet på Skøyen i 2020.

Når The Riot åpner i Bjørvika blir det 400 medlemmer totalt, delt inn i basismedlemmer som får fri tilgang til egentrening, og et begrenset antall medlemmer som i tillegg ønsker personlig oppfølging, enten det gjelder trening, behandling eller begge deler, inkludert i månedsprisen. Allerede er det over 200 personer som har reservert plass. Klinikk-delen av konseptet vil være åpen for alle med akutte behov og videre oppfølging.

Icon

Felles mål

Behandlingsformene som tilbys er fysioterapi, osteopati, kiropraktikk med spisskompetanse på blant annet rygg og hodepine, medisinsk massasjeterapi og Bodywork terapi – en terapiform for kropp og sinn. Det vil også være meditasjonsrom, iskulp, finsk badstue og infrarød badstue.

– Vår erfaring er at mange trenger mer enn bare trening, og at det er bra å ha både trening og behandling på ett sted, fordi vi kan få deg raskere frisk gjennom tverrfaglig samarbeid. Mange av de som kommer til oss har et behov for å trene seg opp på grunn av smerter i skulder, rygg, hofter eller knær, som like gjerne kan skyldes mye stillesittende arbeid som en operasjon eller skade. Vi samarbeider om utfordringene dine, sier Tonne, som selv jobber som personlig trener på The Riot.

I Bjørvika skal det også tilbys grupper med spesifikk trening og behandling for «Livet etter kreft» og for de med typiske livsstilssykdommer som høyt blodtrykk, diabetes, muskel- og skjelettplager. The Riot har også en egen huslege.

Suksessen vår måles i trivsel og hvor mange som blir friskere og bedre gjennom å bruke våre tjenester. Det krever at vi har de rette folka og den rette kompetansen, og derfor har vi brukt mye tid på å håndplukke teamet i Bjørvika.
Anita Tonne, daglig leder og en av grunnleggerne til The Riot

Alltid tilgjengelige fasiliteter

En av de tingene man merker når man trener på The Riot er at det ikke er trangt om plassen.

– Dette er en svært viktig del av konseptet vårt. Eksklusivitet for oss betyr så mye mer enn tiltalende omgivelser. Du skal få trene i fred og ro, uten at det er trangt eller at det blir kø ved apparatene. Vi har også tjue års aldersgrense. Kombinert med et bredt tilbud på annen behandling, meditasjonsrom, iskulp og badstuer vil dette bli et godt sted å trene opp både kropp og hodet. De som bare skal ha store muskler velger andre steder enn oss, avslutter Anita Tonne.

Motta de siste nyhetene om utviklingen av Bjørvika!

Meld deg på vårt nyhetsbrev:

Ja takk, send meg informasjon om Bjørvikas utvikling (ca. en mail i måneden). Jeg godtar e-post fra OSU og vilkårene i personvernerklæringen.

Vi behandler forespørselen din

Takk for din interesse!

Du er nå lagt til i vår e-postbase.

Registreringen er ikke fullført. Prøv igjen.