Siwpessarfotograf 82

Snart kommer det populære trenings- og behandlingskonseptet til Bjørvika

På sensommeren inntar trenings- og behandlingskonseptet The Riot Private Club sine helt nye lokaler i Clemenskvartalet i Bjørvika. The Riot har allerede blitt et svært populært tilbud på Skøyen i Oslo, med spesielt fokus på eksklusiv, privat og personlig tilpasset trening og behandling.

I Bjørvika er det allerede mange som har satt seg på liste for å bli medlem.

– Vi gleder oss virkelig til å starte The Riot Private Club i Bjørvika. Her blir det treningsstudio med god plass og lite kø, personlig oppfølging på trening og en rekke behandlingstilbud inkludert i månedsprisen for de som ønsker det. Dette blir også et sted for å finne hvilepulsen i form av et meditasjonsrom, iskulp og badstuer, sier Anita Tonne, daglig leder og en av grunnleggerne til The Riot, som åpnet på Skøyen i 2020.

Icon

Felles mål

Blant behandlingstilbudene som kommer i forbindelse med The Riot er fysioterapi, kiropraktor eller manuell terapeut, osteopati og medisinsk massasjeterapi.

– Vår erfaring er at mange trenger mer enn bare trening, og at det er bra å ha alt på ett sted. Flere av de som kommer til oss har et behov for å trene seg opp på grunn av smerter eller etter en operasjon eller skade. Det betyr at man kan jobbe sammen med en personlig trener samtidig som man kan få hjelp med annen type behandling, for eksempel fra en fysioterapeut. Da er alle som trenger det kjent med utfordringene dine, og kan jobbe mot et felles mål om å løse det problemet man måtte ha, sier Tonne, som selv jobber som personlig trener på The Riot.

Alltid tilgjengelige fasiliteter

En av de tingene man merker når man trener på The Riot er at det er relativt få mennesker der. Det vil også gjelde når The Riot åpner i Bjørvika. Planen er at det skal være 400 medlemmer totalt, delt inn i basismedlemmer og et begrenset antall som velger personlig oppfølging, enten det gjelder trening, behandling eller begge deler inkludert.

– Dette er en svært viktig del av konseptet vårt. Eksklusivitet for oss betyr blant annet at man kan få trene i fred og ro, uten at det er trangt eller at det blir kø ved apparatene. Vi har også tjue års aldersgrense. Kombinert med et bredt tilbud på annen behandling, meditasjonsrom, iskulp og badstuer vil dette bli et godt sted å trene opp både kropp og hodet. De som bare skal ha store muskler velger andre steder enn oss, sier Anita Tonne.

Suksessen vår måles i trivsel og hvor mange som blir friskere og bedre gjennom å bruke våre tjenester. Det krever at vi har de rette folka og den rette kompetansen, og derfor har vi brukt mye tid på å håndplukke teamet i Bjørvika.
Anita Tonne, daglig leder og en av grunnleggerne til The Riot
Fotografsiwpessar1 69
The Riot åpner 15. august. Totalt blir lokalet på 600 kvadratmeter, delt mellom treningsstudio, fire behandlingsrom, garderober, dusjer, badstuer og iskulp.

– Vi starter i Bjørvika på grunn av etterspørselen, og det er overaskende mange som har fått med seg at vi skal åpne her. Vi har derfor åpnet nettsidene for forpliktende reservasjon av plass på www.theriot.no. Jeg er opptatt av at vi skal klare å etterleve kundeløftet om å være eksklusiv, privat og personlig overfor alle de vi kaller stamgjestene våre, avslutter Tonne.

Motta de siste nyhetene om utviklingen av Bjørvika!

Meld deg på vårt nyhetsbrev:

Ja takk, send meg informasjon om Bjørvikas utvikling (ca. en mail i måneden). Jeg godtar e-post fra OSU og vilkårene i personvernerklæringen.

Vi behandler forespørselen din

Takk for din interesse!

Du er nå lagt til i vår e-postbase.

Registreringen er ikke fullført. Prøv igjen.