10 000 PÅ 10 ÅR: På ti år har Oslo S Utvikling bygd ut Barcode med flere store kontorbygg som til sammen huser over 10 000 kontorplasser.

Prisbelønnet og populær arbeidsplass

På ti år har Oslo S Utvikling bygd ut Barcode med flere store kontorbygg som til sammen huser over 10 000 kontorplasser.

Kontorene i Barcode har blitt hjem for en rekke av Norges fremste kunnskapsbedrifter og har på kort tid etablert seg som et prisbelønnet arkitektonisk landemerke i Oslo.

I løpet av de siste 10 årene har Oslo S Utvikling (OSU) bygd ut flere store kontorbygg som til sammen er med på å danne den prisbelønte og iøynefallende høyhusrekken Barcode. Over 10 000 mennesker har allerede sin arbeidsplass i de attraktive kontorlokalene i hjertet av det nye Oslo.

Norges mest sentrale arbeidsplass
Barcode er raskt blitt svært populært på grunn av sin beliggenhet som Norges mest sentrale arbeidsplass, rett ved Oslofjorden! Alle kontorbyggene ligger få minutters gange fra kollektivknutepunktet Oslo S, og du beveger deg fra alle kontorene til Oslo Lufthavn på en halvtime.

Kontorer for de beste
Flere store selskaper har allerede valgt å flytte sine hovedkontorer i Norge til Dronning Eufemias gate og Barcode. PwC, Deloitte, KLP og DNB har alle sine egne kontorbygg som huser tusenvis av ansatte. I tillegg huser det 13 etasjer høye flerbrukshuset i Dronning Eufemias gate 16 en rekke firmaer. Visma, Thomson Reuters, HR Prosjekt, Cermac og Norwegian Hull Club er blant leietagerne.