Clemenskvartalet

Kontakt megler

Clemenskvartalet

Bo mellom det
grønne og blå

Innflytting 2023.

Clemenskvartalet er Bjørvikas mest fargerike bygg, og blir noe helt utenom det vanlige, med stor variasjon i leilighetstyper. Fasadene varierer i form, høyde og farge.

Trekk deg tilbake til den rolige byhagen og de grønne takterrassene, eller utforsk alt det urbane nabolaget Bjørvika har å by på.

Icon

Nå er det kun 2 boliger igjen for salg!

Begge leilighetene leveres med oppgradert kjøkken fra HTH med bl.a kompositt benkeplate og alle stikk er oppgardert til Elko plus.
Byggingen går etter planen og forventet ferdigstillelse for leilighetene er 3. kvartal 2023.

Stor 3-roms med privat takterrasse.

Den største boligen er en stor 3-roms på 92 kvm beliggende i 6. etasje med sydvendt balkong og en privat takterrasse med fantastisk fjordutsikt.

Se den på Finn.no her.

3-roms med generøs takhøyde og sydvendt balkong.

Den andre boligen er også en 3-roms leilighet, men denne ligger i 2. etasje og har 84 kvm bruksareal. Her får du 2 bad, 2,9 meter takhøyde, åpen stue- og kjøkkenløsning med store vindusflater, samt adkomst til sydvendt balkong. Leiligheten har tilgang til felles takterrasse på toppen av bygget.

Se den på Finn.no her.

De to boligene vi har igjen for salg ligger begge på det syd-vestre hjørnet av bygget, hvor det kommer et hyggelig torg på gateplan.

Prosjektstatus

Utgraving av tomten

Sommer 2019

Byggearbeider over bakken

Oppstart april 2021

Salgstrinn 1-4

Alle 267 boliger er lagt ut for salg

Innflytting

Fra 2023

Galleri

Den tradisjonelle karrébebyggelsen rammer inn et raust og frodig gårdsrom. Bygget deles opp i mindre enheter, med varierte fasadeuttrykk og farger.
Jonny Klokk, Mad arkitekter

Dagens bilde fra byggeplassen

Image

Her ser du live-bilder hvert 10. minutt på dagtid 07 – 17 og ett bilde per time resten av døgnet.

Beliggenhet

Beliggenheten til Clemenskvartalet kombinerer nærhet til fjorden og parker, med nærhet til byen.

Her får du noen av byens beste serveringssteder, kafeer, museer og butikker som nærmeste naboer.

Langs byggets vestfasade går Rostockgata som tilrettelegges for syklister og gående. På siden mot øst blir det utsikt mot Middelalderparken og Ekebergåsen. I nord får man fjordglimt fra Bispekilen, og i retning syd kommer den grønne Kongsbakken-allmenningen og Sørenga sjøbad.

Fordeler og kvaliteter i prosjektet

I Clemenskvartalet tenkes det nytt for å gi deg en enkel hverdag med alt du ønsker deg i nærheten. Beboerne vil få tilgang til en rekke ulike servicefunksjoner:

  • Kajakkdeling: Beboere kan låne kajakker fra sameiet, og i Bispekilen på nord-siden av bygget kommer en egen kajakkbrygge.
  • Gjesteleiligheter: Det blir bygget to gjesteleiligheter som utformes som hotellrom, med bad, soverom og et lite kjøkken.
  • Hobbyrom: Om du en dag trenger å skru på en sykkel eller smøre ski, har du alltid tilgang til et velutstyrt hobbyrom.
  • Butikker og servering: På gateplan kommer serveringssteder, butikker og servicetilbud. I Clemenskvartalets kjelleretasje kommer blant annet enn stor og flott Meny-butikk. Les mer om leietakerne her.
  • Konfigurerbar leilighet: En mobilvegg er et tilvalg for noen leiligheter. Slik kan du med enkle grep skape ekstra rom i leiligheten.
  • Uteplasser: Bygget får en stor, grønn byhage, og frodige takhager med flott utsikt.

Beboerne vil kunne sjøsette kajakken fra en egen brygge langs Bispekilen.

På det syd-vestre hjørnet av Clemenskvartalet kommer et torg med uteservering.

Tre interiørretninger

Calm

Lyse toner kombinert med et kjøkken i en mørk grålig nyanse skaper et delikat uttrykk. Grønntoner er som skapt for denne enkle og tidløse stilen.

Nordic Warm

Kjøkken i en mørk og varm sandfarget tone kombinert med sandfargede fliser på bad skaper en lun atmosfære. Lekkert sammen med ulike jordfarger.

Soft Minimalism

Kombinasjonen av mørk innredning på kjøkkenet, myke gråtoner og lys eik gir et stilrent og minimalistisk uttrykk.

Miljøsertifiserte boliger

Miljøsertifiseringen BREEAM sikrer et trygt og godt innemiljø.

Når du skal kjøpe ny bolig er det mange ting du må ta hensyn til. Om boligen er miljøvennlig er kanskje ikke det de fleste av oss har lengst fremme i bevisstheten. Heldigvis er det enkelt å forholde seg til når bygget og leiligheten er miljøsertifisert (BREEAM). Her er det gjort alt for at din bolig skal ha et trygt og godt innemiljø for deg og dine, samt være energieffektiv, ressurseffektiv, klimavennlig og uten helse- og miljøskadelige stoffer.

- Vi har vanlige forskrifter som alle må følge, også har vi BREEAM som tar bærekraft utover de vanlige kravene. Det krever litt ekstra, men er også et kvalitetsstempel.
Jonny Klokk, Mad arkitekter, om Clemenskvartalet
Icon

Om navnet Clemens

Clemens-ruinene i Middelalderparken, ligger rett ved der Clemenskvartalet nå blir bygget. Pave Clemens var skytshelgen for sjøfarere, steinhuggere, marmorarbeidere, hattemakere og barn.

Det nye bygget hedrer denne historien, med tanke på beliggenheten ved sjøen, byggets håndverk i forhold til arkitektur og materialvalg, og at barnefamiliene som flytter inn skal trives.

Visningssenter

Velkommen til visning torsdager fra kl.16-18.

I visningssenteret kan du se 3D-modeller og fysiske modeller av byggene og Bjørvika, få informasjon om utviklingen, og få hjelp av våre dyktige meglere til å finne drømmeboligen.

Eiendomsmeglerne i Røisland & Co er eksperter på nyboligprosjekter i Bjørvika, og har solgt alle boligene vi har bygget i området. Kontakt oss gjerne for visning.

Adresse: Dronning Eufemias gate 55


Kontakt oss

Vi hjelper deg med å finne din drømmebolig i Bjørvika

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler - Røisland & Co

Lars Bratseth

Eiendomsmegler - Røisland & Co

Per Henrik Rolfsen

Eiendomsmegler - Røisland & Co

Last ned dokumenter

Kjøpekontrakt
Kontraktsvedlegg
Prospekt

Eiere og utviklere:

https://osu.no/uploads/logo_sort_cmyk.png
https://osu.no/uploads/Haveiendom.png

Megler:

https://osu.no/uploads/roisland-logo-sort-RGB-1.png

Meld interesse for Clemenskvartalet

Jeg gir herved samtykke til å bli kontaktet via e-post og telefon med relevant informasjon om Clemenskvartalet

Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst melde meg av. Les mer i vår personværnerklæring.

Vi behandler forespørselen din

Takk for din interesse!

Du er nå lagt til i vår e-postbase.

Registreringen er ikke fullført. Prøv igjen.