Oversiktsbilde Clemenskvartalet tettere

PwC kaprer flere Bjørvika-lokaler

PwC utvider sine lokaler i Bjørvika og leier ytterligere 2400 kvadratmeter, denne gangen i Clemenskvartalet. Fra før har de 16 000 kvadratmeter i næringsbygget i Eufemia og i Barcode.

– PwC vokser betydelig og trenger mer plass. Bjørvika har alle de kvalitetene vi ser etter, sier Petter Vold, viseadministrerende direktør i PwC Norge.

PwC var det første selskapet som flyttet inn i Barcode, i den første bygningen lengst vest i høyhusrekken i 2007. Siden den gangen har kontorbygget blitt omtalt som PwC-bygget, også etter at de flyttet til nye lokaler i 2019.


Pw C OSU Clemenskvartalet IMG 1937

Petter Vold, viseadministrerende direktør og Siri C. Warren, leder for Experience Center, i PwC Norge, ønskes velkommen til Clemenskvartalet av Maria Louise Rognerud (til høyre), direktør for bygulv i OSU. Lokalene sees i bakgrunnen.

Har alt vi trenger
– Bjørvika har blitt et sted som har alt vi trenger, med kort vei til kundene våre, og en attraktiv plassering for våre ansatte og fremtidige ansatte. Nå skal vi vokse i Norge med over tusen mennesker innen 2025, og trenger å utvide kontorlokalene utover byggene i Dronning Eufemias gate 71 og 42, sier Vold.

I næringsbygget Eufemia i Dronning Eufemiasgate 71 har PwC nå 12 772 kvadratmeter med kontorer og 3843 kvadratmeter i Dronning Eufemias gate 42 i Barcode. De nye lokalene blir på 2368 kvadratmeter.

– Når vi nå fikk muligheten til å kapre et lokale i det nye Clemenskvartalet, slo vi til. Vi flytter inn til høsten, og kommer til å presentere løsninger for lokalene som vil invitere til samhandling og opplevelser, både for ansatte, kunder og folk utenfra. Som medlem av Bjørvikaforeningen og en etablert aktør i området ønsker vi å bidra til foreningens mål om å bli en spydspiss innen fremtidsrettet byliv. Derfor har vi tenkt nytt rundt hvordan vi kan skape et helt spesielt og kreativt areal. Vi vil på den måten være med på å gjøre kontormiljøet i Bjørvika mer åpent og tilgjengelig, sier han.

Spesielt forhold
Det er OSU og HAV Eiendom som bygger og leier ut i Clemenskvartalet. De er svært glade for valget til PwC.
– Vi har et helt spesielt forhold til PwC. De var vår aller første kontorleietaker i Bjørvika, og har hele tiden vist stor interesse og entusiasme for området. Nå er vi veldig glade for at de igjen velger Bjørvika når de utvider. Clemenskvartalet kjennetegnes ved stort innslag av farger og vertikal variasjon på fasaden, og blir en unik og kreativ ramme for de spennende planene PwC har for de nye lokalene, sier Maria Louise Rognerud, direktør for bygulv i OSU, og ansvarlig for alle leieavtalene.

– Vi er veldig glade for at interessen for å leie lokaler i Bjørvika er stor og vi har nå snart leid ut hele Clemenskvartalet. I de neste ukene vil vi signere enda flere avtaler, både i dette prosjektet og i kommende bygg, sier Rognerud.

Clemenskvartalet B8a kontor og FBK lokaler 22

Lokalet får utsikt mot Clemenskvartalets grønne byhage.

Aktive prosjekter:

Vannkunsten Syd

Vannkunsten Syd

Innflytting 2025

Vannkunsten Syd består av fem hus med totalt 91 leiligheter. Husene bygges ut i sjøen og ligger omkranset av Oslofjorden, Bispekilen og handlegaten Rostockgata.

Mariakvartalet

Mariakvartalet

Salget er i gang!

Det nye kvartalet rommer 246 boliger og bygges mellom det fargerike Clemenskvartalet og det grønne friområdet Kongbakken.

Kongsbrygga

Kongsbrygga

Kommer for salg

Snart kommer det siste boligprosjektet i Bispevika for salg.

Meld interesse for nye boliger i Bjørvika

Jeg gir herved samtykke til å bli kontaktet via e-post og telefon med relevant informasjon om boliger i Bjørvika.

Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst melde meg av. Les mer i vår personværnerklæring.

Vi behandler forespørselen din

Takk for din interesse!

Du er nå lagt til i vår e-postbase.

Registreringen er ikke fullført. Prøv igjen.