Prosjekt B8b

Prosjekt B8b

Et familievennlig boligkvartal

På tomt B8b i Bispevika syd, mellom det fargerike Clemenskvartalet og den grønne allmenningen Kongsbakken, kommer et nytt boligprosjekt for salg med ca. 240 boliger.

Her vil det være en bred leilighetsmiks med alt fra 2-roms til store toppleiligheter med egne takhager. Bygget får felles takterrasser med fantastiske solforhold og utsikt.

Det blir også en egen oppgang med boliger spesielt tilrettelagt for barnefamilier.

På gateplan kommer servering, handel og service- og kulturtilbud.

Prosjektstatus

Utgraving av tomt

2022

Salgsstart

4. kvartal 2022

Fundamentering

Mars 2023

Estimert innflytting

2026

Prosjektet bygges som et kvartal, som gir en skjermet og frodig byhage i midten.

Arkitektur

Prosjektet tegnes av Lund + Slaatto Arkitekter, som blant annet står bak Munch Brygge i Bjørvika. Munch Brygge vant Oslo bys arkitekturpris i 2020 og Oslos Arkitekturforenings Arkitekturpris 2019.

Det nye boligprosjektet vil ha fasader kledd i miljøvennlig, nordisk tegl i ulike varme nyanser, som gult, beige, rødt, varm grå og brunt. Det vil være stor variasjon mellom fasadene på de ulike oppgangene med tanke på farger og felter med varierende leggemønster. Dør- og vinduskarmer blir kledd i aluminium.

Leilighetene

Felles for alle leiligheter er funksjonelle planløsninger, gode lysforhold og god standard på interiør og materialer.

Her blir det både flotte og store toppleiligheter med private takterrasser, effektive to-roms, familieboliger og boliger med utleiedel. Familieboligene er effektive tre- til fire-roms leiligheter på rundt 90 kvm som vil få rett til å kjøpe ekstra bodareal.

Alle leiligheter får balkong eller hageparsell på taket. Noen boliger får i tillegg fransk balkong eller flere balkonger.

Uteområder

I gatene rundt hele bygget kommer snøsmelteanlegg, for å kunne ferdes enkelt og trygt året rundt. Anlegget leder også inn i byhagen og helt frem til inngangspartiene.

En frodig byhage

I byhagen er det gode solforhold, en egen sosial grillplass, bordtennisbord, sykkelparkering og rik beplantning.

I byggets østvendte 2. etasje kommer en 4-avdelings barnehage med Oslos flotteste lekeplass beliggende i deler av byhagen. Lekeplassen kan benyttes av beboere utenfor barnehagens åpningstid, og skjermes fra resten av byhagen med beplantning og rekkverk.

Takterrasser

Det vil bli både felles og private takterrasser. De felles takterrassene ligger i 9ende etasje og er delt opp i flere ulike soner, med innredning for avslapning og hyggelige måltider under åpen himmel.

Takparseller

På de ulike takterrassene finner man totalt ca. 20 takparseller på 10 - 12 kvm hver. Noen av disse kommer for salg.

Parkering og boder

I kjelleretasjen vil det være boder og parkeringsplasser for både sykkel og bil. I byhagen vil det også være soner med sykkelparkering.

Icon

Et godt bomiljø

Kjøper du leilighet av OSU, er du garantert et hjem med høy klima- og miljøkvalitet i alle ledd.

Alle boligene fra OSU bygges etter den norske utgaven av Europas fremste miljøsertifisering BREEAM, som premierer miljøprestasjoner som ligger over dagens standard. BREEAM-Nor innebærer at det stilles svært strenge miljøkrav i alle ledd av boligutviklingen, for å sikre et miljøvennlig bygg. Kravene gjelder standarden på alt fra helse- og inneklima, energi, transport, vann, materialbruk, avfallshåndtering, arealbruk, økologi og forurensning.

I en BREEAM-sertifisert leilighet får du renere luft inne, fravær av miljøgifter, et allergivennlig bomiljø og rikelig med dagslys. Det innebærer også bedre energieffektivitet som gir lavere energikostnader, gode uteoppholdsarealer, kvalitetssikret akustikk, lett tilgjengelig kollektivtransport samt god elbil- og sykkelparkering.

Meld interesse for nye boliger i Bjørvika

Jeg gir herved samtykke til å bli kontaktet via e-post og telefon med relevant informasjon om boliger i Bjørvika.

Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst melde meg av. Les mer i vår personværnerklæring.

Vi behandler forespørselen din

Takk for din interesse!

Du er nå lagt til i vår e-postbase.

Registreringen er ikke fullført. Prøv igjen.

Icon image

Andre boligprosjekter i Bjørvika