Lukke Søk
ungt-par-med-barn-går-tur-i-barcode

Nye boliger mellom Barcode og fjorden

Leilighetene på Eufemias Plass ligger sentralt i Bjørvika. Her kan du bo mellom Barcode og fjorden, med yrende byliv under deg og byens mest spektakulære treningsarena over deg.

Etter å ha bygget Barcode, er Oslo S Utvikling nå i gang med utbyggingen av nye boliger mellom Barcode og fjorden. Leilighetene på Eufemias Plass er fra 40 til 134 kvadratmeter med priser fra 3,7 til 14,5 millioner kroner.

Eufemias Plass blir den nye møteplassen mellom Barcode og fjorden, attraktivt beliggende i den østlige enden av Dronning Eufemias gate, nær både Barcode, Middelalderparken, Sørenga sjøbad og Operaen.

Leilighetstypene
De fleste leilighetene er arealeffektive to- og treroms. Alle fireromsleilighetene ligger i 9. etasje. Felles for disse er store terrasser og gjennomgående løsninger. Beboerne får inngang fra Eufemias Plass, der de vil møte alle andre som krysser plassen på vei til en av de utallige opplevelsene området har å by på.

Livlig møteplass
Eufemias Plass blir en intim plass med yrende liv, med kontorbygget Eufemia på den ene siden og boliger på de andre. Eufemia vil huse flere kunnskapsbedrifter, blant annet PwC og Microsoft. I 1. etasje vil det være butikker og restauranter. Nærheten til byen, fjorden og kollektivtrafikk, gir en opplevelse av førsteklasses byliv.

Spektakulær takterrasse med treningsarena
Leilighetene deler en flott takterrasse. Den er utformet for urbane mennesker med en aktiv livsstil, forteller landskapsarkitekt Ashley Conn som har tegnet takterrassen.

– Deler av taket får gummibelegg som på en idrettsbane. Her kan man løpe 60- meteren, eller ta i bruk treningsapparatene, og gjennomføre treningsøkten med byens beste utsikt.

Det blir også soner hvor man kan slappe av med venner. Terrassen får områder med gressplen, og soner med solstoler og bord hvor man kan spise, drikke og nyte den fantastiske panoramautsikten over byen og fjorden.

Les mer om Eufemias Plass
www.eufemiasplass.no

Se video der arkitekt Geir Haaversen fra A-lab presenterer Eufemias Plass: