Lukke Søk
middelarlderparken, vannspeilet, barcode, eufemias, fjord, bygg, leiligheter, by

MELLOM BARCODE OG FJORDEN: Med kontorbygget Eufemia og boligkvartalet Eufemias Hage, fortsetter Oslo S Utvikling utbyggingen av Oslos nye bydel Bjørvika.

Skaper byliv mellom Barcode og fjorden

Etter å ha bygd ut Barcode, har OSU nå startet utbyggingen av 1500 nye leiligheter, 21 000 kvadratmeter kontorlokaler og 16 500 kvadratmeter handelsarealer mellom fjorden og Barcode.

Snart kan du bo mellom Barcode og fjorden
– Mer sentralt enn dette blir det ikke! Her bor du nær alt, sier boligdirektør Jørgen Blix i Oslo S Utvikling AS (OSU).

Boligkvartalet Eufemias Hage er det første som bygges mellom Barcode og fjorden. Her kan man bo mellom byliv og storbypuls på den ene siden, og sjøliv og hvilepuls på den andre.

– Interessen har vært enorm. Stadig flere oppdager at Bjørvika er i ferd med å bli byens nye sentrum, og at mange ønsker å bo her. Det er særlig kombinasjonen av sentral beliggenhet og nærhet til sjøen som vekker interesse. I tillegg har jo Bjørvika blitt synonymt med spennende arkitektur og byrom, og mange ønsker å være en del av denne opplevelsen, sier Jørgen Blix.

Boligdirektøren tror også at muligheten for å gjøre en god investering har fristet mange.

– Med den verdistigingen som har vært her, og den sterke interessen for utleie, ser mange på en leilighet her som en god investering. Dessuten føler man nok en ekstra trygghet ved å kjøpe så sentralt.

Eufemias Hage Takterrasse sett mot oslofjord

Fremtidens kontorbygg
I tillegg til Eufemias Hage, skal OSU også utvikle et toppmoderne kontorbygg i samme område. Eufemia blir Bjørvikas fasade mot øst, og vil romme hele 21 000 kvadratmeter med moderne og miljøvennlige kontorløsninger rett ved fjorden.

Eufemia blir et effektivt kontorbygg med store flater i hver etasje. Kontorarealene vil være aktivitetsbasert, noe som betyr at de ansatte flytter seg mellom ulike soner avhengig av hvilke arbeidsoppgaver de har. Bygget vil både være egnet for å leies i sin helhet eller for å deles opp i flere leieforhold.

bygning, illustrasjon, render, sollys, trær