Vi utvikler Bjørvika til Norges mest attraktive område

OSU jobber for å utvikle Bjørvika til å bli Norges mest attraktive område. Gjennom 20 år har vi bygget boliger, næringslokaler, kontorbygg og offentlige byrom i Oslos nyeste nabolag – og vi er enda ikke ferdige.
Fra første stund har vi jobbet for å sikre kvalitet i alle ledd ved å arbeide langsiktig og helhetlig. Resultatet begynner å vise seg; Bjørvika har fått en helt spesiell plass i mange Osloborgeres hjerter. Bli med på reisen du også – velkommen til nabolaget!

Slik blir Bjørvika:

Bolig

Våre boligprosjekter bygges med omtanke for beboerne og nabolaget. Nå er utviklingen av flere boligprosjekter i Bispevika Syd i full gang. I disse dager flytter folk inn i det fargerike Clemenskvartalet, vi forbereder salgsstart for Mariakvartalet, mens Vannkunsten Syd skal stå ferdig i 2025. Totalt skal vi bygge 1900 boliger i Bjørvika.

Les mer om våre boligprosjekter

Bygulv

Bjørvika har blitt en populær destinasjon for både store og små, spesielt etter at Stasjonsallmenningen og store deler av Havnepromenaden åpnet i 2020. Vi har jobbet for å tilrettelegge for et rikt handels-, kultur og serveringstilbud i området, og nå har vi også en rekke nye lokaler klare til utleie i Bispevika Syd.

Les mer om våre ledige lokaler

Kontor

Vi har lang fartstid som kontorutvikler i Bjørvika, og er stolte av å blant annet stå bak den ikoniske høyhusrekken Barcode. Vi har nå to nye kontorprosjekter foran oss, hvorav det ene, prosjekt C6, kommer som en forlengelse av den kjente høyhusrekken.

Les mer om våre kontorprosjekter

– Det er et stort ansvar å utvikle en ny del av byen vår, og vi mener det på sikt lønner seg å satse på kvalitet fremfor enkle løsninger. Vi utfordrer både arkitekter, ingeniører og andre for å gjøre Bjørvika til et attraktivt sted å bo, jobbe og besøke.
Lars Holm, Adm. dir i OSU

Dagens bilde fra byggeplassen i Bispevika Syd:

Image

Motta de siste nyhetene om utviklingen av Bjørvika!

Meld deg på vårt nyhetsbrev:

Ja takk, send meg informasjon om Bjørvikas utvikling (ca. en mail i måneden). Jeg godtar e-post fra OSU og vilkårene i personvernerklæringen.

Vi behandler forespørselen din

Takk for din interesse!

Du er nå lagt til i vår e-postbase.

Registreringen er ikke fullført. Prøv igjen.

Aktuelle prosjekter:

Vannkunsten Syd

Innflytting 2025

Vannkunsten Syd består av fem hus med totalt 91 leiligheter. Husene bygges ut i sjøen og ligger omkranset av Oslofjorden, Bispekilen og handlegaten Rostockgata.

Clemenskvartalet

Innflyttingsklart

Det fargerike Clemenskvartalet byr på det beste fra fjord og by med nærhet til Oslofjorden og parker, og kort vei til alt Oslo har å by på. Her får beboerne trivelige fellesarealer og uteområder.

Mariakvartalet

Kommer for salg 9. oktober

Snart kommer et nytt og familievennlig boligprosjekt for salg i Bjørvika. De nye boligene skal bygges mellom det fargerike Clemenskvartalet og den grønne allmenningen Kongbakken.